Windows 7 Xp ve 8 Yazilim sahteciligi kurbani olabilirsiniz uyarisi

Windows 7 Xp ve 8 Yazılım sahteciliği kurbanı olabilirsiniz uyarısı ; 
Öncelikle merhabalar. Değerli misafirler bu gün sizlere yaşamış olduğum sorunun çözümü hakkında bilgiler aktaracağım. Bir çok kullanıcının kurmuş olduğu Xp bilgisayarın vazgeçilmezi olup kullanıcıların windows 7 veya 8 sürümlerine geçiş yapmamaktadır. Yazılım sahteciliği kurbanı uyarısı alan kişilere bilgiler aktaracağım.

Arayışlarımın sonunda çaresini arayarak buldum. Bir çok kullanıcı yazılım sahteciliği uyarısı almaktadır. Çözümünü bulmak gerçekten zordur. Yanlış bilgiler, güvenli olmayan yazılımlar veya virüsten dolayı bu tür sorun verdiğini düşünerek yanlış hamleler sonucunda bilgisayarın tamamen kapanması ve açılmamasına neden olabilir.

Komutlar dahilinde bu uyarıdan kurtulabilirsiniz. Windows 7 Xp ve 8 gibi sürümleri kullanan kullanıcılarımızın almış olduğu korsan yazılım uyarı şudur; Yazılım sahteciliği kurbanı olabilirsiniz.
Bu windows kopyası, orijinal windows doğrulamasından geçmedi. Uyarısı almaktadır. Yazılım sahteciliği kurbanı olabilirsiniz yazısını kaldırma, Nasıl kaldırabilirim gibi sorulara çözümleri detaylı bir şekilde aktaracağız. Yazımızdaki adımları dikkatli bir şekilde okuyarak bilgisayarınıza uygulayınız.

* Bilgisayarınızın sağ kısmında bulunan başlat menüsüne tıklayınız. Menüde yer alan çalıştır butonuna tıklayınız. Açılan küçük pencerede komut bölümüne regedit yazınız. Enter tuşuna veya mous oku ile tamam sekmesine tıklayınız.

* Sonra Windows/System32 klasöründeki WgaLogon.dll dosyasını yeniden adlandır diyerek WgaLogon.old yapınız.

* Aynı klasörde bulunan WgaTray.exe dosyasını Wgatray.old olarak adlandırın. Bilgisayarı yeniden başlatınız.

Bilgisayarınız açıldıktan sonra başlat – Çalıştır bölümünü açınız. Regsvr32 %Windir%system32LegitCheckControl.dll /u komutunu kutuya yapıştırıp çalıştırınız. Bu komutu uyguladıktan sonra bilgisayarınızı tekrar başlatıktan sonra o sorundan kurtulmuş olursunuz. Hala sorun yaşayan kullanıcılarımız yorum kısmından yaşamış olduğu sorunu yazarlarsa yardımcı olacağız.

Gelen Aramalar : xp sahte yazılım sorunu, xp yazılım sahteciliği uyarısı, Yazılım sahteciliği uyarısı, xp sahte yazılım uyarısını kaldırma, xp sahte yazılımdan kurtulma, xp orjinal hale getirme, xp lisansli hale getirme, windows xp legal, legal xp, xp orjinal yapma, orjinal xp, windows 7 sahteciliği yazısını kaldırma, windows sahteciliği kurbanı olabilirsiniz, windows yazılım, sahteciliği kurbanı olabilirsiniz yazısını kaldırma, xp yazılım sahteciliği kaldırma, yazılım sahteciliği kurbanı olabilirsiniz kaldırma programı, windows sahtecilikten kurtulma, windows sahtecilikten kurtulma programı, windows sahteciliği yazısını kaldırma programı

8 yorum:

  1. wgalogon ve wgatray dosyaları yok bende çalıstırdan da nofitiy dosyası yok nası yapcam

    YanıtlaSil
  2. BU bahsettiğiniz windows/system32 ve WGA vs ben de yok..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 1. Çalıştır bölümünü açınız.
      2. Regsvr32 %Windir%system32LegitCheckControl.dll /u
      3. komutunu kutuya yapıştırıp çalıştırınız.

      Sil
  3. wgalogon yok.digerini kopyala yapıştır yapınca belirtilen modül bulunamadı diyor

    YanıtlaSil
  4. allah razı olsun sizden çok teşekkür ederim :D

    YanıtlaSil
  5. son dediğiniz komuta böyle bir modül yok dedi ama sorun düzeldi bende

    YanıtlaSil
  6. Cok teşekur ederim işe yaradı,

    YanıtlaSil
  7. Windows 7 Ultimate Download.Mcrosoft ® Windows ® 7 Ultimate Orginal

    YanıtlaSil