En Populer Dubsmash Dubblaj uygulamaları indir

Son Donemin Populer Dublaj Dubsmash uygulamaları indir

















Son dönemde oldukça yaygın olan, AppStore’da her zaman en çok arananlar listesinde yer alan dublaj uygulamaları Instagram ya da Vine kullanıcılarına, bu tarz dublaj video içerikleri üretmek konusunda bir araç sunuyor. Böylece hiçbir video düzenleme aracına gerek kalmadan kendi dublaj videolarınızı yayınlayabiliyorsunuz. Şimdi kısaca çok ön plana çıkan bu iki uygulamaya göz atalım.




Dubblaj
2012 yılında kurulan FreshApps LLC tarafından yayınlanan Dubblaj.com uygulamasında zengin bir yerel kütüphane bulunuyor. Sürekli olarak yeni seslerin de eklendiği Dubblaj uygulamasının hem iOS hem de Android versiyonu ücretsiz olarak indirilebiliyor. Uygulamanın iOS versiyonunu buradan, Android versiyonunu ise buradan indirebilirsiniz.




Dubsmash
Dubsmash, Berlin merkezli Mobile Motion GmbH tarafından geliştirilen bir dublaj uygulaması. Türkiye ile birlikte pek çok yabancı seslendirme de bu videoda sizi bekliyor. Dubsmash’in  yabancı ses kütüphanesinin Dubblaj.com’a nazaran biraz daha geniş olduğunu söyleyebiliriz. Dubsmash’in iOS (iPad uyumlu) versiyonunu buradan, Android versiyonunu ise buradan indirebilirsiniz.



dublaj yapmak istiyorum, dublaj yapma programı, Dubblaj, Dubblaj.com, dublaj uygulamaları, Dubsmash, android, apple, dublaj indir, dublaj nasıl yapılır, Böyle dublaj görülmedi, Dubsmash yapmak istiyorum,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder